Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Beste ouders en vleermuizen

Het eerste takweekend mag doorgaan, woehoe! Dit vindt plaats van 2 tot 4 oktober (voor de bevers van 3 tot 4 oktober). Alle info mbt. inschrijven zal heel binnenkort op de takpagina te vinden zijn, maar voor de nieuwsgierigen zal ik hier toch even kort toelichten hoe alles verloopt!

Bevers, Welpen en Wolven
Voor onze jongste takken werken we met een maximum van 40 deelnemers (exclusief leiding en foerage). Vanaf zondag 12u wordt er een google forms geopend op de takpagina, door deze in te vullen schrijf je je in voor het takweekend. Dit formulier blijft open staan t.e.m. woensdag 20u OF tot wanneer de limiet van 40 bereikt is, daarna is inschrijven niet meer mogelijk. De takleider zal dan een mailtje sturen naar iedereen die mee kan met de nodige betaalinfo (nl. rekeningnummer en bedrag).

JVG’s, VG’s en Seniors
Jullie hebben geen maximum limiet aangezien het aantal leden, leiding en stam de maxima nooit kan overschrijden. De JVG’s zullen op weekend wel in twee groepen verdeeld worden, gelieve ons niet te overstelpen met mails over wie graag bij wie wil zitten. Alles wordt duidelijk op weekend en we zijn toch allemaal dikke vrienden?!

Dit was alweer een heleboel informatie, mocht je nog vragen hebben kan je mij altijd bereiken op papegaai@devleermuis.be of mag je de takleider ook zeker eens contacteren.

Veel groetjes en tot op takweekend!