Logistiek

Onze lokalen (bouwjaar 2003) voorzien elke tak van hun eigen plek. We beschikken over een kleine keuken tussen het Senior- en leidingslokaal. In elke gang is er ook een toilet aanwezig dat elke week schoongemaakt wordt. Onze lokalen worden niet verhuurd en het is strikt verboden hier te overnachten.

We beschikken over onze eigen voorraad van tiptop sjorbalken. Op deze manier kunnen we elk jaar uitdagende constructies bouwen. Bovendien is er tal van ander materiaal in ons bezit: banken, tafels, bijlen, zagen, een aantal tenten, noem maar op… Het leeuwendeel van ons materiaal is opgeslagen in de Hubo, en dus niet te zoeken in ons lokaal. We verhuren ons materiaal over het algemeen niet. Mochten er toch vragen zijn kan u deze stellen aan materiaalmeester Bonafide Blauwe-Draak of Tom (zie contact).

Ons speelterrein is groot genoeg om de hele scouts van ruimte te voorzien. We hebben jaren geleden bomen geplant die nu mooi aan het groeien zijn. Ondertussen maken we gebruik van speelbossen in de buurt.