Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

VG-nieuws

Cari picciotti,

Nu we al een tijdje bezig zijn op zaterdagnamiddag en we elkaar al een beetje beter kennen, wordt het tijd om er eens een weekendje op uit te trekken. En als we gaan, dan gaan we met z’n allen en in stijl. We keren terug naar vervlogen tijden zoals die getoond worden in films zoals The Godfather, Goodfellas of series zoals Boardwalk Empire. Bekijk deze eens om je wat in te leven of inspiratie op te doen voor je verkleedkleren. Als je echt volledig ondergedompeld wil worden in de gangsterwereld, dan moet je de game Mafia spelen. Aanrader!

In the meantime I’m gonna make YOU an offer you can’t refuse. Inschrijven doe je door €30 euro te storten op rekening BE29 8913 7414 4164 met vermelding “naam VG + takweekend” voor woensdag 8 oktober. Vergeet niet dat je ook voor de scouts ingeschreven moet zijn om mee te gaan op weekend. NIET INGESCHREVEN = NIET OP WEEKEND

Waar en wanneer is het te doen?
Sicilië… Neen, spijtig genoeg laat ons budget het niet toe om naar deze mooie, authentieke maffiastreek te gaan. We gaan dan gewoon maar naar Gent waar een beetje criminaliteit zeker niet ontbreekt. Het is te doen in de Scheve Chalet, Serafijnstraat 61 te Gent. Jullie worden daar verwacht op vrijdag 10 oktober tussen 19u30 en 20u en we nemen terug afscheid van elkaar op zondag 12 oktober om 12u. Kom vrijdag met een volle maag naar Gent maar hou nog wat ruimte over voor een kleinigheidje dat wij nog voorzien.

Wat breng je mee?
- Weekendbenodigdheden (ge weet nu toch wel al hoe je een valies voor weekend maakt zeker?!)
- Matje en slaapzak (helaas geen bedden aanwezig)
- Perfect uniform (hemd + das)
- ZAKLAMP
- Verkleedkleren (in maffiastijl voor de slechte verstaanders)
- Keukenhanddoek
- Medische fiche indien je deze nog niet meegebracht hebt
- Identiteitskaart

Dus zoek je kledij bij elkaar, pers je ouders af om je zo snel mogelijk in te schrijven en oefen al wat op dat italiaanse accent.

Cordiali saluti,
The Don