Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Wolven

Programma

Grøøt kamp

Wolven


Dag beste wolfjes

Al wie kan lezen, wordt aangemoedigd om dat zeker eens te doen, want hier staat heel belangrijke info voor kamp. Wij verwachten dan ook dat jullie uiterlijk 1 juli een geschematiseerde samenvatting van deze post inleveren bij professor Aap. Ok misschien is dat wat overdreven.Maar lees toch heel aandachtig de site! Super belangrijke info!!!!

Hier al eens de belangrijkste puntjes aangehaald:Corona

“Ja lap, daar is ie weer” horen we jullie al denken, maar het blijft toch belangrijk. Corona is nog altijd niet weg. Voorlopig wachten wij nog een duidelijk draaiboek vanuit de overheid af, m.b.t. het organiseren van de zomerkampen. Toch willen we jullie al zoveel mogelijk informatie geven over het scoutskamp, Botassart 2021. Hou de website (en je mail) dus goed in de gaten voor meer info over:

  • vertrek uren

we verwachten dit tegen eind mei zeker online te kunnen zetten. Bij vragen kan je altijd de takleider mailen: aap@devleermuis.beWanneer?

Vertrekken doen we zoals elk jaar op de eerste maandag van juli. Dit is nu dus de 5e! We spreken ‘s ochtends in het station van Asper af, maar wanneer dat is zullen we nog zien. We zullen dat eerst met de NMBS moeten regelen.


Terugkomen doen we op 15 juli, met aankomst in Asper. Opnieuw zullen we nog later meedelen wanneer, want dat staat ook nog niet vast. Spijtig maar helaas is er dit jaar ook GEEN BEZOEKDAG! Maar niet getreurd want wij voorzien die dag namelijk (net zoals alle andere dagen) een topdag vol plezier!

Inschrijven

Jullie kunnen zich inschrijven via een Google formuliertje, de deadline is 6 juni dus zorg dat je op tijd bent!


1) Inschrijven via deze link
2) Het bedrag van 140 euro overschrijven naar BE96 8913 7414 7905 met als vermelding: naam – wolven.


Schrijf jullie zo snel mogelijk in want het zou heel spijtig zijn mocht je hierdoor niet kunnen meegaan op kamp!

Medische fiche

Zoals elk jaar vragen wij ook om een medisch fiche voor de verzekering. Het is dus heel belangrijk dat dit in orde is en wordt meegenomen! Het gaat om dit document. Zeer belangrijk, dus NIET vergeten afdrukken en meenemen naar de bagage drop off op 1 juli!!!
Bagage

Je bagage zal je op 1 juli kunnen komen afzetten en op 16 juli weer komen ophalen op de parking van de voetbal (vlak bij de scouts). Voor de wolventak is het de bedoeling dat jullie jullie bagage afzetten tussen 17u 30 en 18u! Het uur voor het ophalen komt later op de site. Heel belangrijk is dat jullie zoveel mogelijk in jullie valies proppen ook al moet je er een keer of drie op springen. Als het echt niet lukt om alles in de valies te krijgen en je losse stuks hebt, gelieve die dan niet aan de valies te knopen maar los mee te geven. Altijd handig bij deze losse stukken is die te naamtekenen zodat ze zeker niet verloren gaan!


Benodigdheden

De benodigdheden voor kamp zijn ongeveer hetzelfde als elk jaar. Om jullie alvast te helpen, hier een waslijstje van wat je zeker kan gebruiken op kamp:

Probeer zoveel mogelijk te naamtekenen!!

-Mondmaskers zijn niet verplicht (voor de wolven)
-Stapschoenen en sportschoenen
-Waterschoentjes of slippers/sandalen
-Warme pyjama
-Verkleedkleren (Zie thema)
-Regenjas
-Voldoende ondergoed
-Dikke truien
-Scoutshemd en das!!
-Korte broeken
-Lange broeken
-Kousen
-Zak voor vuile was, linnen zak
-Slaapzak
-Matje
-Kussen
-Toiletzak
-Zwemgerief
-Handdoek
-Zaklamp
-Zonnecrème en hoofddeksel
-Zaklamp
-Drinkfles !!!! (we gebruiken geen plastiek flessen)
-Eventueel een strip, boek, spelletje, …om zich mee bezig te houden in de siesta
-Papier en schrijfgerief, postzegels (voor brieven, zorg dat je de adressen weet!)
- ZEEP en SHAMPOO moeten jullie NIET meenemen. Wij voorzien net zoals andere jaren ECO-zepen.

PS. Het is niet de bedoeling om een heleboel snoep mee te doen. De snoepjes zullen per tent verzameld worden en enkel uitgedeeld worden tijdens te siësta.

Brieven

Zoals elk jaar kunnen jullie brieven sturen naar jullie kampoentjes! Deze mogen jullie opsturen naar het adres:

Mr. Jean-Marc Lambert
200e FOS DE VLEERMUIS
t.a.v. [naam kind] / [tak]
Rus d’Offagne 38
6850 Paliseul
Opgepast!: Pakketjes worden niet aangenomen (indien toch opgestuurd krijgt je wolfje deze pas op het einde van het kamp). Je stuurt dus best een briefje of een kaartje.


Thema

Dit jaar is ons gigantisch megacool superleuk kampthema Vikingen! Net als dit bizarre kwibusvolkje trekken wij ons op scoutskamp terug in de heerlijke natuur, het zou dan ook mega de max zijn mochten jullie verkleedkleren in dit thema meenemen! Je kent het wel zo een mooie vikinghelm, vikingbaard, … Kortom de kledij a la Wickie de Viking Loading

Wij als leiding kijken er al superhard naar uit om jullie blije snoetjes op kamp te mogen verwelkomen! Nu zullen we jullie nog moeten missen maar hopelijk tot snel xxx
Jullie liefste kapoenen, De wolvenleiding Loading


Wat Grøøt kamp
Waar Paliseul
Wanneer Van 5 juli tot 15 juli (uren in het postje)
Opgepast Veel deadlines :0

Op komst bij: Wolven

Wanneer Wat Waar Opgepast
Van 5 juli tot 15 juli (uren in het postje)
Paliseul
Veel deadlines :0