Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Welpen

Programma

Eenheidsweekend welpen!!

Zei er daar iemand eenheidsweekend?! Ja, ja wees maar zeker! Dit jaar gaan we met de hele eenheid (dus iedereen) op tweede weekend!
joepie joepie joepie
WANNEER?
Dit heuse evenement vindt plaats van vrijdag 17 maart tot zondag 19 maart. Vertrekken doen we met de trein vanuit Gavere-Asper. Jullie worden daar verwacht tussen 17h15 en 17h30 (wees op tijd, want de trein wacht niet). Zondag mogen jullie dan door jullie ouders ter plaatse opgehaald worden om 10h30. Wij raden aan om te carpoolen. Zo kan je die weekendsfeer nog helemaal tot thuis meenemen ;)
WAAR?
Kampeerboerderij De landelijke omheining is onze uitvalsbasis voor dit hele gebeuren. Het exacte adres is Hillarestraat 121, 9160 Lokeren. Wij met de Welpen zullen in gebouwen slapen!!
WAT MET DE BAGAGE?
De veldbedjes zullen niet mee moeten op de trein, woohooo!!! Die worden allemaal samen ingeladen in een camionette/remorque. We proberen daar ook al de valiezen in te proppen, maar als we zien dat er te weinig plaats is zullen er toch een paar mee moeten op de trein. Licht en compact inpakken is de boodschap (laat die 5kg snoep dus maar thuis ;) )!
WAT NEMEN WE MEE?
- Slaapzak
- Veldbed
- Pyjama
- Toiletgerief (tandenborstel, tandpasta, borstel/kam …)
- Speelkledij (check zeker het weer op voorhand!)
- Regenjas
- Ondergoed (Beter één te veel, dan een nat geheel :) )
- Evt. extra’s (zaklamp, medicatie, knuffel …)
- KidsID
- En postrema autem non minimus: Het thema/verkleedkledij…. D E 7 W E R E L D W O N D E R E N!!! En wij met de welpen zijn niet minder dan het grootste amfitheater in Rome, namelijk het Colosseum . Dus denk maar aan de machtige Romeinen, de gladiatoren, verschillende keizers, goden/godinnen en enorm scala aan knotsgekke mythes, epossen, redevoeringen en liederen.

Wat Eenheidsweekend!!!
Waar Hillarestraat 121, Lokeren
Wanneer Vrijdag 17 maart tot zondag 20 maart
Opgepast Het wordt kei plezant!!

Op komst bij: Welpen

Wanneer Wat Waar Opgepast
zaterdag 1 april van 14u tot 17u
scoutslokaal
geen scouts