Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Lieve ouders en vleermuizen

Woohow! Joepie! Hoera! Hoezee!
Na de laatste corona-update is duidelijk geworden dat de scouts voor alle takken terug kan opgestart worden op Zaterdag 6 Februari en Zondag 7 Februari, dit echter wel in bubbels van 10. Ook wordt er aanbevolen dat uw kind 1 hobby doet, wij hopen uiteraard dat die hobby onze geliefde scouts is. Het is vanzelfsprekend geen enkel probleem indien uw kind voor een andere hobby zou kiezen.

Om dit te organiseren zouden we jullie willen vragen om dit formulier in te vullen, voor donderdag 04/02 19u. Op basis van deze formulieren zullen we de groepen verdelen. De groepen zullen verdeeld worden door ons, met als belangrijkste criteria de school waar uw kind naar toe gaat. Als leiding kennen we ondertussen onze ledengroep al een beetje en zullen wij verder ook rekening houden met vriendjes en vriendinnetjes om de groepen te verdelen. Mogen wij dan ook vriendelijk vragen om geen mails te sturen omtrent de verdeling van de bubbels, het is onmogelijk werkbaar om met iedereen zijn verzoeken rekening te houden.

Bevers, welpen, wolven: zaterdag 14u-17u
Jvg, vg, seniors: zondag 14u-17u

We zijn volop op zoek naar een extra locatie, deze zal op fietsafstand van de scouts zijn, er zal ook tijdig gecommuniceerd worden waar uw kind verwacht zal worden. Het goede nieuws is dus dat het opnieuw voor iedereen mogelijk is om aan scouting te doen. We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontvangen. We gaan er samen moeten op toezien dat we de maatregelen respecteren, want zo zullen we hier sterker uitkomen.
Breek het gelid…
Krak!