Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Beste Vleermuisjes

Tradities zijn er om te behouden! Eén van die tradities binnen de Vleermuis is ons jaarlijks mini-festival Rock & Soul, jullie waarschijnlijk allemaal bekend. Net zoals vorig jaar laten wij ons niet tegenhouden door Corona en staan wij te popelen voor de 2de online editie. Stip 17 april alvast aan in je agenda, want het zal de moeite zijn! Om op de hoogte te blijven van het programma, tijdschema en nog zoveel meer, volg je Rock & Soul best op de facebookpagina en het evenement om zeker niets te missen.

Om deze avond nog gezelliger te maken en intenser te beleven is er dit jaar een mogelijkheid om R&S boxen te bestellen. Hierbij zijn er drie verschillende opties:

Rock & Soul Box (€25)
Voor wie graag een glaasje drinkt met een hapje erbij, is deze box ideaal om er een gezellige R&S-avond van te maken!
Inhoud van deze box:
- 4 Valeirs
- 2 Flieder Fladders (recept van de vleermuis)
- Fles Rosé Marcel
- Bordje gemengd (2 droge worsten + kaasblokjes)
- Olijfjes
- Chips
- Apero Mix
- Programmaboekje

Rock & Soul Box 0% (€18)
Voor wie graag een glaasje drinkt (maar dit graag non-alcoholisch houdt) met een hapje erbij, is deze box ideaal om er een gezellige R&S-avond van te maken!
Inhoud van deze box:
- 6 flesjes limonade (Christiana Bronnen)
- Ingrediënten mocktail*
- Bordje gemengd (2 droge worsten + kaasblokjes)
- Olijfjes
- Chips
- Apero Mix
- Programmaboekje

Rock & Soul Box Combo (€40)
Voor wie het een beetje groter ziet en van plan is er een gezellige avond met het gezin of vrienden van te maken, is deze box ideaal! Het is namelijk een combinatie van de Rock & Soul box en de Rock & Soul Box 0%.

*In de Rock & Soul Box 0% zitten ingrediënten voor een mocktail. Geen paniek, wij gaan de avond zelf samen met jullie de mocktail maken! (Hou het evenement in de gaten voor een schatting van de timing hiervan)

De boxen zijn te bestellen via de webshop.

Hierbij zal u zien dat u de keuze hebt om de boxen af te halen op 17 april op de scouts ofwel komen wij ze diezelfde zaterdag thuis leveren (in een straal van 10 km rond Dikkelvenne). Als u voor deze laatste optie kiest dan is het van belang om bij facturatie adres zeker het juiste adres (adres van levering) in te vullen.

Let op: Je kan maar bestellen tot en met zondag 4 april, niet twijfelen is de boodschap!

Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als ons en zien we jullie terug op 17 april!

Heel veel groetjes
Team Rock & Soul