Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Het is inmiddels al weer even geleden dat we elkaar zagen, maar gelukkig zijn de sombere tijden van geen scouts op zaterdag voorbij! Dit jaar zal alles gezien de omstandigheden net iets anders verlopen dan normaal.

Jullie worden zoals gewoonlijk op zaterdag om 14u op het terrein verwacht. Wanneer jullie op het terrein aankomen zal de leiding voor jullie klaar staan, we willen vragen om bij hen te verzamelen als je iets vroeger zou zijn. De vierkantsformatie zal jammer genoeg niet doorgaan. Ook is het voor ouders en leden (+12) VERPLICHT om op het terrein een mondmasker te dragen. Bij de activiteiten kan dit allemaal weer achterwege gelaten worden en mogen we net zoals op kamp in onze bubbel drie uur lang plezier maken.

We werken vanaf nu ook met een wekelijks inschrijvingssysteem, zodat wij op voorhand weten hoeveel leden er per tak aanwezig zijn en of er al dan niet iets moet aangepast worden zodat we de bubbel van 50 niet overschrijden.
U zal dus elke week een formulier moeten invullen om aan te geven dat uw kind naar de scouts komt. Dit formulier zal telkens openstaan van zondag tot en met donderdag. Hier zijn een aantal “regels” aan verbonven:

  • Wanneer een lid niet op onze lijst staat en er is geen plaats meer in de bubbel van 50, zullen we hem of haar naar huis sturen.
  • Wanneer een lid wél op onze lijst staat, maar hij of zij komt niet opdagen en de takleider was hier niet op voorhand van op de hoogte gebracht, dan mag hij of zij de week erop sowieso niet komen. Dit om te vermijden dat leden ingeschreven worden en niet komen opdagen.
  • Dit formulier dient wekelijks ingevuld te worden voor bevers, welpen, wolven en JVG’s.

wekelijks inscrijvingsformulier

We weten dat dit allemaal niet ideaal is, maar momenteel is dit de enige manier waarop wij de bubbels van 50 kunnen garanderen en ervoor kunnen zorgen dan onze vleermuisjes toch op een veilige manier kunnen spelen.

Vele groetjes en tot zaterdag
De leiding