Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

VG's

Programma

W817? Het ideale kamp danst de sterren van Steinbach!

VG's

Dag sloebers!

Het is ontzettend lang geleden, maar jawel, laten we de pannen van het dak vierne, WE GAAN OP KAMP! Wij zijn laaiend enthousiast en jullie hopelijk ook!

Hieronder vinden jullie alles wat jullie moeten weten:

WAAR
Dit jaar gaan we weer naar een fantastisch mooi terrein in het verre Wallonië, meer specifiek Steinbach (Gouvy)! Het is een terrein dat sommige onder jullie je wel nog zullen herinneren, want we zijn er namelijk al eens naartoe geweest in 2012. Zotleuk yes!!! Misschien vinden de boerkes onder de verkenners hier wel een vrouwke.

Dit zijn de coördinaten van het veldje: 50.139521, 5.911331

Adres:
Rue de l’arbouchet, Steinbach (Gouvy)

Postadres:
Mme.Bastin Paulette
200 FOS De Vleermuis
t.a.v… // tak…
Rue Centre De Steinbach 13A
6670 Limerlé

Hieronder ook een coole foto van ons terrein:

Kamp VG

WANNEER
Wij verwachten jullie op DONDERDAG 02/07/2020 om jullie roze hoed, gele strik, MEDISCHE FICHE en de rest van jullie bagage af te geven! De uren volgen nog. Het is zeer belangrijk dat iedereen een nieuwe medische fiche afdrukt, invult en afgeeft tijdens het brengen van de bagage. Deze nieuwe fiche bevat namelijk belangrijke corona-gerelateerde elementen en vragen. De link naar de medische fiche vind je hier.

Het kamp zelf vindt plaats van MAANDAG 06/07/2020 tot DONDERDAG 16/07/2020

HOE
Jullie kunnen zich inschrijven via een inschrijvingsformulier dat later nog hier zal komen te staan. We wachten er nog even mee tot we meer zekerheid hebben in verband met de coronamaatregelen.

TRANSPORT
We gaan zoals elk jaar weer met de trein! Yes yes Harry Potter vibes! Jullie worden op maandag 06/07 om exact 13u15 verwacht op het station van Gavere-Asper. De trein vertrekt om 13u46, maar we spreken bewust 30 minuten vroeger af zodat iedereen zeker op tijd is en er zich geen onverwachte problemen voordoen.
Vergeet ook zeker hiervoor jullie mondmaskers niet! In totaal dienen jullie er vijf mee te hebben, waarvan eentje dus bedoeld voor op de stations en treinen. We volgen deze NMBS-maatregel strikt op.

Neem op de trein ook een klein rugzakje mee met identiteitskaart, lunchpakket, drinkfles,…

Na een megazalig kamp komen we terug thuis op donderdag 16/07, opnieuw in het station van Gavere-Asper omstreeks 16u14.

THEMA

Tromgeroffel graag….. trrrr….. het thema dit jaar…. is……
VLAAMSE TELEVISIE

joepie joepie joepie

Woehoeeeew jaaa jeeej leeeeuk!!!
Ben jij een fanatieke Mol-fan die alle hints onmiddellijk doorheeft, of droom je liever van bakken op het strand met een infusie van drama?Of kies je toch eerder voor een watertandend, jezelf kwellend, kookprogramma? Of krijg jij van al dat lekkers juist de neiging om als een gek te beginnen sporten en schrikt een fysieke beproeving jou niet af? Dit kamp breng het jullie allemaal!!!

Ik hoor het al, jullie zijn razend enthousiast! Wij gelukkig ook! Bereid jullie dan maar voor en kijk je favoriete programma’s opnieuw en opnieuw en opnieuw…..

BAGAGE
Wij zijn er zeker van dat jullie allemaal volwassen genoeg zijn om jullie valiesje zelf te maken, maar om jullie in gang te steken zijn hier toch al enkele basisbenodigdheden:

 • Matje

 • Slaapzak

 • Toiletgerief

 • Pyjama

 • Scoutsuniform

 • Stapschoenen

 • Gamel, bestek en drinkfles

 • Zaklamp

 • Trekrugzak

 • Knuffel

 • Verkleedkleren in thema galabal/red carpet

 • Kennis over Vlaamse televisie

 • MAGDA & DANIE
  Aha, de belangrijke vraag: wat mag er, en wat niet? Wel, eerst en vooral zijn drugs en eigen alcoholische dranken helemaal verboden. Het drank- en drugsbeleid wordt zeker nog eens met jullie overlopen, zodat de sancties ook nog eens duidelijk zijn.
  Voor de rest zijn elektronische zaken compleet op eigen risico. Wij zijn ook van plan om muziekboxen en gsm’s in beslag te nemen wanneer jullie toekomen, dus laat gewoon liefst alles thuis, dat is gemakkelijker voor iedereen.

  Bereid jezelf voor op dit fantastische avontuur en vergeet nooit… VG’s ON TOP!

  xoxo Jullie teerbeminde leiding

  Wat scoutskamp Steinbach 2020
  Waar Steinbach (Gouvy)
  Wanneer maandag 06/06 tot en met donderdag 16/06
  Opgepast Onder voorbehoud

  Op komst bij: VG's

  Wanneer Wat Waar Opgepast
  maandag 06/06 tot en met donderdag 16/06
  Steinbach (Gouvy)
  Onder voorbehoud