Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

VG's

Programma

spacecampp

VG's

woohoow verkenners het is weer zover

Na een heel jaar vol planeten en vreemde buitenaardse wezens zijn we eindelijk klaar om ons raketje naar Botassart te lanceren!
Loading
Noteer alvast snel in jullie logboeken: startdatum: Maandag 5 juli 2021
einddatum: Donderdag 15 juli 2021

binnenkort komen de treinuren!

CORONA:
Zonet kregen we een duidelijk draaiboek vanuit de overheid, met betrekking tot de organisatie van de zomerkampen. De leiding is al een tijdje bezig met plannen zoals we normaal zouden doen, want we waren hoopvol! Hou de website en je mailbox dus goed in de gaten voor meer info, we verwachten dit tegen eind volgende week zeker online te kunnen zetten. Met vragen kan je altijd mailen naar de takleider of info@devleermuis.be!

INSCRIJVEN:

Het inschrijven bestaat net zoals de voorbije jaren uit 2 stappen, pas dan ben je volledig ingeschreven! Deadline: 6 juni
1. Via deze link dit google formulier invullen
2. 140 euro overschrijven naar het rekeningnummer BE96 8913 7414 7905 met als vermelding ‘naam-VG’
Schrijf jullie alstublieft op tijd in, het zou zonde zijn als je hierdoor niet mee zou zijn op kamp! Dus nog eens, inschrijven na 6 juni is niet mogelijk. (Dus doe het NU)

Postkaartadresje!; belangrijk, we mogen ons thuisfront er niet van weerhouden ons op kamp een kaartje te sturen, zelf gaan we het hier natuurlijk veel te druk voor hebben ;), postpakketjes worden op kamp ook niet bezorgd, deze krijg je dan op de laatste dag van de fourage. Je postsmokkelsnoepen zullen dit jaar dus ook niet werken! HAHA

Rue d’Offagne 38, 6850 Paliseul

BAGAGE:
afzetten op donderdag 1 juli, uren per tak volgen nog.
afhalen op vrijdag 16 juli, uren per tak volgen nog.

ook zijn jullie verkenners en dit wil zeggen: Een scout/gids …maakt zich nuttig …is vriendelijk en hoffelijk …is ijverig
= mogelijks balkenladen!!!!!!

wat nemen jullie mee: -space-suit!!!!!!! (uiterst belangrijk)
- de rest datge nodig hebt voor een kamp
- 4L plezier
-GSM mag mee, maar is op eigen risico en de leiding houd deze bij!(3 daagse is wel handig om dit mee te hebben als patrouille leider, of spreek iets af, go 4 nokiabaksteen)
-stapschoenen, bord/gamel en bestek, beker, slaapzak, matje, minimum 5 mondmaskers, ruime trekrugzak( moet zeker uw matje en slaapzak + nog wat ruimte voor tentstokken of ander wandelgerei!)

zorg dat alles in uw valies zit, geen losse stukken meegeven, knoop deze eraan!

MEDISJEFISJE:
Zoals vorig jaar dienen jullie ook voor dit kamp een nieuwe medische fiche in te vullen via dit formulier. Je brengt dit ingevuld mee samen met je bagage op 1 juli. Dit is heel belangrijk, zonder medische fiche kan je niet mee op kamp! De medische fiche vind je hier.


xxxxx je leiding

Op komst bij: VG's

Wanneer Wat Waar Opgepast
Maandag 5 tem donderdag 15 Juli
Botassart
houd de site in de gaten!