Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Seniors

Programma

Op weekend met heel de eenheid

Op vrijdag 17 maart vertrekken we met de trein vanuit station Gavere-Asper naar Lokeren. Zorg dat je ten laatste om 18u30 aan het station van Gavere-Asper bent!!

Graag vragen we jullie om 35 Euro over te schrijven naar het rekening nummer ‘ BE96 8913 7414 7905 ‘ met vermelding “eenheidsweekend + tak + naam senior”.

Op zondag 19 maart om 11u kunnen jullie opgehaald worden op het adres Hillarestraat 121, Lokeren. Ook doen jullie dit best met een beetje carpoolen om milieuvriendelijker te zijn ;)).

Wij slapen met de seniors allemaal samen buiten in patrouilletenten. Zorg dus voor een warme slaapzak, matje, kussen, eventueel een dekentje en een knuffel ;) Zorg ook voor warme kleren en een regenjas!!

Omdat wij allemaal met de trein naar daar gaan en jullie alles zelf moeten meesleuren is het handig om compact te pakken en alles misschien te vervoeren in een trekrugzak. (geen patrouillekoffer)

Het thema van het weekend is de zeven wereldwonderen, wij kregen als thema: De Chinese Muur. vergeet je dus niet te verkleden!!

Tot slot mogen jullie zeker niet de identiteitskaart vergeten.

Bij vragen kunnen jullie bij ons terecht.

Wij hebben er alvast zot veel zin in, we hopen jullie ook!! :)

Wat Op weekend met heel de eenheid
Waar vertrek station Gavere-Asper om 18u30
Wanneer vrijdag 17 maart tot zondag 19 maart
Opgepast niet vergeten verkleden!!

Op komst bij: Seniors

Wanneer Wat Waar Opgepast
Zaterdag 1 april van 14u tot 17u
thuis
uitslapen
Zaterdag 8 april van 14u tot 17u
ergens op het water
verse kleren meepakken