Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

JVG's

Programma

GEEN SCOUTS :((

JVG's

Dag lieve JVG’s,

Met veel spijt in het hart delen we jullie via deze weg mee dat de scouts (en andere jeugdbewegingen) voor onbepaalde tijd zal afgelast worden voor alle kinderen boven 12 jaar. Er is zijn dus géén activiteiten mogelijk voor jullie de komende zaterdagen. De overheid zag zich genoodzaakt om strengere maatregelen in te voeren en deze hoort daar helaas bij. Meer info kan je onder andere terugvinden op de website van FOS: KLIK HIER

Loading

MAAR niet getreurd! De leiding zal de komende weken zijn best doen om met alternatieve online activiteiten af te komen! Dus blijf de site zeker in de gaten houden voor extra updates en informatie!

In de tussentijd blijven we allemaal flink in ons kot om samen een einde te maken aan deze coronoacrisis! Hoe beter we ons gedragen, hoe sneller de scouts terug zal mogen doorgaan :)

Warme elleboogjes,

De JVG leiding

P.S.: Het is Halloween!!! Niks houdt ons tegen om ons toch griezelig te verkleden, popcorn te maken en gezellig te griezelen voor een klassieke Halloweenfilm! Bij deze dagen we jullie uit om je engste kostuum aan te trekken en een foto door te sturen van jouw Halloweenavond naar Kea@devleermuis.be! Bonuspunten beschikbaar en de leiding doet ook mee! Een originele foto van je film, een uitgeholde pompoen,… of iets anders mag ook!
Loading

Vandaag

is het

de laatste dag

van oktober

Daarom vieren we vandaag de maandovergang .

Net zoals de maanden mooi in elkaar overgaan, gaan ook deze kleurtjes in elkaar over

Wat GEEN SCOUTS :((
Waar Scoutsterrein
Wanneer Zaterdag 31 oktober van 14u tot 17u
Opgepast Vergeet je niet in te schrijven!

Op komst bij: JVG's

Wanneer Wat Waar Opgepast
Tussen zaterdag 28 november en zaterdag 5 december
Dikkelvenne
Trek je stevige schoenen aan en check af en toe je brievenbus ;)
Zaterdag 5 december van 19u tot 22u