Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

JVG's

Programma

9/11 - The day after

JVG's

“Het is 11 september 2001 8u46 plaatselijke tijd, wanneer de American Airlines-vlucht 11 zich in de North Tower van het World Trade Center stort. Nog geen 20 minuten later boort zich een tweede vliegtuig in het WTC, dit keer in de zuidertoren. Daar bleef het echter niet bij, een derde vliegtuig vloog in op het Pentagon in Washington D.C., een vierde vliegtuig crashte in een veld even buiten Pittsburg zonder verdere schade aan te richten. De terroristische organisatie Al Qaida olv Osama bin Laden worden verantwoordelijk gesteld voor het kapen van de vliegtuigen en hierdoor dus het plegen van de aanslagen. Hierbij lieten bijna 3000 mensen uit 90 verschillende landen het leven, waardoor deze terroristische aanslagen gezien worden als de grootste uit de geschiedenis.”

Hoewel jullie nog lang niet geboren waren toen deze gebeurtenissen plaatsvonden in de Verenigde Staten, kan ik mij niet inbeelden dat jullie deze beelden nog nooit gezien hebben. (Moest dit wel het geval zijn of je bent geïnteresseerd in het volledige verloop, hier de link)

Vandaag is dit dus exact 19 jaar en 1 dag geleden, wat neerkomt op 6941 dagen geleden. Er bestaat geen betere dag om de geheimen van 9/11 bloot te leggen, de situatie van het huidige Amerika te bestuderen en misschien, enkel voor deze enkelingen die toevallig in Amerika geboren zouden zijn, het ideale moment om je kandidaat te stellen voor de presidentsverkiezingen!
Tot zaterdag!

Wat 9/11 - The day after
Waar Scoutslokaal
Wanneer Zaterdag 12 september van 14u tot 17u
Opgepast Vergeet je niet in te schrijven! + medische fiche

Op komst bij: JVG's

Wanneer Wat Waar Opgepast
Zaterdag 31 oktober van 14u tot 17u
Scoutsterrein
Vergeet je niet in te schrijven!
zaterdag 7 november van 14u tot 17u
scoutsterrein
vergeet je niet in te schrijven!
Zaterdag 14 november van 14u tot 17u
Scoutsterrein
Vergeet je niet in te schrijven + lekkere pastasmikkels afhalen