Takweekend numéro deux, pas op dat uw eten niet aanbrandt!!
Dag souschefs wolven,
Daar is het EINDELIJK! Waar we al naar uitkijken sinds oktober, takweekend nummer twee!!!!!!!
YIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Maar chefs leiding, waar en wanneer moet ik zijn om dit FANTASTISCHE weekend mee te maken?
Wel, beste souschefs wolven, laat me jullie dit vertellen in alle kleuren en vooral GEUREN (van heel lekkere kruiden die je in de keuken kunt vinden zoals rozemarijn of salie).
Dit jaar zoeken we nieuwe contreien op en gaan we lekker kokerellen en smikkelen in …… tromgeroffel alsjeblieft…..
Chiroheem Korendries (Pelgrimsweg 5, 9500 Geraardsbergen)
!! Zoals altijd moedigen we iedereen aan om te carpoolen, want niets is zo leuk als samen met je vrienden op weekend te vertrekken.
Nu weten jullie al de locatie, maar het tijdstip is ook belangrijk! Zo moet een chef ook exact weten wanneer zijn kipje goed gebraden is of wanneer zijn patatje exact op temperatuur zijn gekookt.
De chefs en fourage verwachten jullie op 14 maart om 19u op locatie. Jullie ouders mogen jullie terug komen ophalen 16 maart om 11u.
Dit weekend staat misschien wel in thema van eten, maar aangezien jullie in opleiding zijn kunnen we nog niet onmiddellijk een vijfsterrenmenu verwachten. Daarmee vragen we dat jullie op voorhand al iets gegeten hebben. Er wordt vrijdagavond wel een kleine snack voorzien om te tonen wat echt hoogstaande cuisine is, maar deze snack zal geen hongerige magen stillen. Daarna is het aan jullie!
Maar chefs leiding, wat moet er allemaal in mijn valies?
Een chef is niks zonder een recept, dus voorzie ik hier een uitgebreid recept om tot de PERFECTE valies te komen. Mits een beetje voorbereiding, is dit gegarandeerd een succesvalies die velen zullen smaken.
– Perfect uniform: Hemd én das
– Slaapgerief: Er zijn bedden dus voorzie bedovertrek, slaapzak en eventueel een hoofdkussen
– Themakledij Vanaf woensdag 05/03 terug te vinden op de site
– IDkaart
– Keukenhanddoek
– Schoeisel
– Toiletgerief
– Je kunt jouw valies altijd nog persoonlijk op smaak brengen, maar snoepgoed zien we niet graag komen!
Maar chefs leiding, misschien het belangrijkste van alle vragen, wat is nu in godsnaam het thema????
Beste souschefs wolven, zoals jullie het al misschien hebben kunnen lezen, vertoeven we dit weekend in de wereld van echte chefs!
Tijdens dit weekend doen we er alles aan om jullie op te leiden tot echte chefs zoals jullie leiding.
Haal maar alles uit de (kook)kast om jullie zelf uit te dossen tot echte chefs die weten wat het verschil is tussen barderen en arroseren!!
Ps: bonuspunt voor de wolf die Tapir dit als eerste kan komen vertellen!
Nog een laatste vraagje chefs leiding: Hoe schrijf ik mij in voor dit ubergeweldigmegacooluitdebolikkannietwachten weekend???
Om je in te schrijven surf je naar https://inschrijven.devleermuis.be/. Daar kan je takweekend 2 aanduiden.
Controleer zeker of je wel de juiste tak (aka de beste tak, aka WOLVEN) aanduidt!!
Het is belangrijk dat je de optie ‘ter plaatse betalen’ kiest bij het afrekenen. De betaalinformatie (rekeningnummer en prijs) zal via de bevestigingsmail worden doorgegeven. Check de inbox dus regelmatig. De deadline om in te schrijven ligt op 10 maart om 12 uur.
Voor vragen, opmerkingen, ubertoffe recepten of leuke weetjes mag je altijd een mailtje sturen naar onze FANTASTISCHE takleider Wielewaal!
We zien jullie graaaaaaaaaaaaaaaaaag komen souschefs wolven en een ding is zeker: dit weekend wordt chefs kiss!!
3 dikke bezen van jullie chefsleiding, tot daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!
PS: Walrus kan zo NIET wachten, hij doet het bijna in zijn broek van enthousiasme…. maar psst dat blijft een geheimpje tussen ons!!