Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Wolven

Programma

Boer zoekt Wolf in Paliseul

Hey jij, tof dat je verder leest!

Eigenlijk is het vooral belangrijk dat je de infopost van kamp leest, die kan je op deze link vinden. Wij sommen hier gewoon nog even de belangrijkste dingen voor jullie op :)


inschrijven
om mee te gaan op kamp moet je je uiteraard inschrijven, dat doe je door eerst dit formulier in te vullen en vervolgens 135 euro over te schrijven op BE96 8913 7414 7905 met als mededeling kamp + naam en voornaam + wolven

PAS OP!!!! doe dit wel vóór 19 juni, anders betaal je 15 euro extra!

bagage
op de algemene pagina vind je een volledige lijst van dingen die je in je valies moet steken, enkele opvallende/belangrijke dingetjes voor jullie zijn:

  • matje: neem dus GEEN veldbedje mee! matjes nemen veel minder plaats in in de tenten en daarnaast heb je het ook nodig omdat we één nacht op verplaatsing zullen slapen
  • verkleedkledij: ons thema is boeren! neem hiervoor passende kledij mee, denk: geruite hemdjes, salopettes, rieten hoedjes, overalls….
  • trekrugzak: wij gaan nog niet op een echte tweedaagse zoals de oudere takken, maar zullen wel een tocht met overnachting op verplaatsing doen. aangezien de leiding mee stapt, rijdt niemand rond met bagage. we nemen allemaal een eigen rugzakje mee met slaapgerief en andere benodigdheden. neem dus een trekrugzak mee waarmee je COMFORTABEL kan stappen, deze hoeft zeker niet groter te zijn dan 40 liter (ook niet bij oudere takken)
    om deze mee te nemen raden wij aan om één grote valies mee te geven met de camion en je trekrugzak dan mee te nemen op de trein
  • snoep: wij zouden willen vragen om GEEN snoepen mee te nemen, de leiding zal een gezamenlijke pot snoepjes maken en daarvoor dan momenten inlassen. wie toch snoepjes meeneemt, zal deze bij de gezamenlijke pot mogen doen :)

vergeet zeker niet om al je spullen te naamtekenen en probeer ook in de mate van het mogelijke alles in één grote zak te krijgen!

belangrijke data

  • donderdag 27 juni: bagage brengen tussen 17u30 en 18u
  • maandag 1 juli: vertrek in Gavere-Asper om …..
  • donderdag 11 juli: aankomst in Gavere-Asper om …..
  • vrijdag 12 juli: bagage ophalen tussen 17u30 en 18u

Wat Boer zoekt Wolf in Paliseul
Waar Paliseul
Wanneer Maandag 1 juli tot en met donderdag 11 juli
Opgepast keitof

Op komst bij: Wolven

Wanneer Wat Waar Opgepast
zaterdag 19 oktober van 13u tot 18u
scoutsterrein
andere uren!!!
zaterdag 26 oktober van 14u tot 17u
scoutsterrein
zaterdag 2 november van 14u tot 17u
scoutsterrein