Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Welpen Roukan

Programma

ROUKANPROJECT

Aloha gastjes,
ik hier hé,

Zoals jullie al weten zijn we van plan een heus Roukanprojectje op te starten in het door jullie gekozen thema:
HAWAII

Wat houdt dit in?
In onze Welpen-glorie-tijd deden wij een Mexicaans restaurantje open waar we nog steeds mooie herinneringen aan hebben. En nu organiseren de JVG’s een carwash, de VG’s een zeepkistenrace en de leiding Rock & Soul.
Is het dan geen goed idee dat wij ook eens de handen uit de mouwen schudden en daar misschien wel een goed doel aan vastkoppelen en dat ook nog eens verschrikkelijk amusant is voor de ouders, leiding en iedereen die maar wil?

Ik denk dat dat wel een goed idee is ja !

Wat gaan we doen?
Elk jaar op kamp maken we een “welpenmarkje” voor alle takken. Nu dachten we, dat het wel eens leuk is voor anderen om dat ook eens te mogen meemaken.
We zullen dat dus opzetten en we laten de roukantjes allemaal een kraampje voorbereiden: een massage salon, een “cocktailbar”, een snoeptaartpaleis, … alles erop en eraan dus ! :)
Bovendien zorgen we als randactiviteit voor schone fotootjes van de Roukantjes van het afgelopen jaar om nog eens terug te blikken hoe zalig het eigenlijk wel weer niet was he :)

Komen jullie ook?
Stuur als je wil maar een mailtje naar kyang@devleermuis.be om te laten weten of je komt, dan kunnen we een beetje inschatten hoeveel we moeten voorzien. De ouders zijn welkom vanaf 16u.

Nog iets?
Ja, zeker ! we hopen met de opbrengst van het hele gebeuren met alle Roukantjes op kamp naar de grotten van Han te gaan! HOEZEE !

Wat roukanproject
Waar Scoutslokaal
Wanneer Zaterdag 29 april van 13u tot 18u
Opgepast Andere uren!

Op komst bij: Welpen Roukan

Wanneer Wat Waar Opgepast
Zaterdag 21 april van 14u tot 17u
Bakkershof
Andere locatie!
Zaterdag 28 april van 10u45 tot 17u50
zee
We gaan naar de zee!