Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Welpen Roukan

Programma

Blaaspijpkesspel

!!! Liefste ouders, gelieve jullie kindjes op tijd te komen halen in Gavere, de leiding moet zich direct na de scouts haasten naar het terrein voor Rock&Soul! We nodigen jullie dan ook graag daar uit! Bedankt!

De maffia, elke niet-crimineel schuwt ze. De mysterieuze criminele organisaties die bestaan uit meerdere afdelingen. Al in de 19e eeuw begon de paniek op het Italiaanse eiland Sicilië. Overvallen en gewelddadige berovingen: alles kwam aan bod. Negen van de tien keer werd een zaak niet opgelost, waardoor het wantrouwen tegenover de regering alleen maar toenam.

We bevinden ons in de eenentwintigste eeuw, en nog altijd is de maffia op deze wereld meer dan actief. In feite is het alleen maar erger geworden in verhouding met twee eeuwen geleden. Over de hele wereld zijn diverse maffia families gesticht die de ene misdaad na de andere begaan, er is geen houden meer aan. Auto’s worden gestolen, waardetransportwagens zijn nergens meer veilig en de ziekenhuizen liggen vol. Komt er dan nooit een einde aan?

De enige echte Roukanies kunnen hier een eind aan maken! Ik denk dat jullie wel al kunnen raden wat we gaan doen vandaag?

PS: na ons avontuur kunnen we wat ‘chillen’ en met z’n allen naar Rock & Soul gaan! JOEPIE

Wat Blaaspijpkesspel
Waar Gavere speelplein
Wanneer Zaterdag 15 april om 14u tot 17u
Opgepast SPEELPLEIN TE GAVERE

Op komst bij: Welpen Roukan

Wanneer Wat Waar Opgepast
Zaterdag 21 april van 14u tot 17u
Bakkershof
Andere locatie!
Zaterdag 28 april van 10u45 tot 17u50
zee
We gaan naar de zee!