Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Welpennieuws Felian

We gaan op ... WEEKEND!

Aloha,
De eerste vergaderingen zijn achter de rug en dat wil maar 1 ding zeggen. Het eerste takweekend komt eraan!! Duik jij samen met ons in de wonderlijke wereld van Walt Disney?
Mickey Mouse, Pluto en nog zoveel meer komen tot leven!!!

Vriendjes en vriendinnetjes van de felian, maak jullie klaar voor een onvergetelijk weekend! Dit takweekend gaat door in Lokeren. Dus hebben we vlug ook maar de burgemeester gewaarschuwd, want samen met jullie maken we de stad onveilig …

Nu volgt er ook nog een beetje praktische informatie vooraleer we kunnen vertrekken op weekend.

Iedereen is welkom op het domein Hoogland-De Beuk. Dit gebouw doet ons (= jullie leiding) terugdenken aan de tijd dat we zo oud waren als jullie … Man man man, de leiding wordt oud … ;)

Hoogland – De Beuk is gelegen in Lokeren:
Oude Heerweg 109
9160 Lokeren

De leiding verwacht jullie vrijdagavond 9 oktober rond 19h30. Om verwarring te vermijden, vermelden we graag ook even dat de kindjes best al gegeten hebben, zodanig dat ze niet met honger gaan slapen. ;)

2 overnachtingen en een prachtige ervaring later, mogen jullie worden opgehaald op zondag 11 oktober om 12h30 door de ouders. We zullen ons nog steeds op dezelfde plaats bevinden.

Aangezien dit wel nog een redelijke afstand is van Gavere, hadden we jullie graag gevraagd om te carpoolen. Dit om 2 redenen: het is goed voor het milieu en de sfeer zit er al goed in. Want je weet wat ze zeggen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De kostprijs voor dit weekend bedraagt 35 euro. Om cash-toestanden en dergelijke te vermijden wordt dit bedrag best overgeschreven naar het volgende rekeningnummer: BE62 8913 7414 3861 .
Gelieve ook de volgende boodschap mee te geven: ‘naam van het kind + TWI’.

Benodigdheden:
- kids-id en/of SIS-kaart
-bedovertrek
-kussen
-slaapzak
-pyjama
-knuffels
- uniform
- Medische Fiche!!! (indien nog niet afgegeven)
-tandenborstel, tandpasta, zeep …
-handdoek
- welpenboekje
-extra paar schoenen
-regenkledij
-kousen en onderbroeken
-extra kleren naargelang het weer. In oktober moeten we niet echt meer hopen op meer dan 25°C, dus zouden een extra trui en lange broek zeker welkom zijn ;).
-Tshirts
-Dekentje tegen de kou
-medicatie, moest dit nodig zijn
-cadeautje voor de leiding :)

Gelieve alles te naamtekenen.

Kusjes en knuffels,
Kyang, Serval, Secretarisvogel, Stekelstaartzwaluw en Springbok

Lees verder

Meer Welpennieuws Felian