Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Op zondag 20 maart 2016 organiseert De Vleermuis een voetbaltoernooi op het Dikkelvense scoutsterrein. Ben jij de lokale Messi en wil je graag eens je voetbalskills komen tonen? Of ben je eerder Ronaldo die bij elke balcontrole de meisjes probeert te versieren?


Ook aan de niet-voetballers is er gedacht: er zullen allerlei randactiviteiten voorzien worden zodat er geen enkel excuus is om niet te komen!
Zondag 20 maart is dus de place to be!! Dan zullen teams van 5 (+ 2 eventuele wisselspelers) personen het tegen elkaar opnemen om zo uitgeroepen te worden tot de kampioen van de Vlaamse Ardennen!
Maar ook aan de niet-voetballers is er gedacht: er zullen allerlei RANDACTIVITEITEN voorzien worden zodat er geen enkel excuus is om niet te komen!

Krijg je dorst of honger? Geen probleem, drink een pintje, een fantatje of eet een hamburger, hoe vettiger, hoe prettiger. We verwachten u! Want iedereen weet: HOE MEER ZIELEN, HOE MEER VREUGD!

Aangezien het een beetje oneerlijk zou zijn om 10-jarige tegen 20-jarige te laten voetballen, is het toernooi in 2 DELEN opgedeeld.

  • Om 9h start het toernooi voor de kinderen die jonger zijn dan 13 jaar.
  • Om 12h wordt er vervolgens gestart met het toernooi voor degene die ouder zijn dan 13.

HOE INSCHRIJVEN ?
Je kan inschrijven door een mailtje te sturen naar springbok@devleermuis.be. In deze mail vermeld je teamnaam, de 5 tot en met 7 leden en de leeftijd (dus aan welk toernooi je meedoet). De inschrijving wordt vervolgens voltooid als er 20 euro per team wordt overgeschreven naar het volgende rekeningnummer BE93 8913 7414 4467 met vermelding van de teamnaam.

Met dank aan onze sponsors!