Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Boodschap van algemeen nut:
Wat met deze groene stekelige vriend na de veel te gezellige kerstperiode? Hoogst waarschijnlijk kocht u een versie die u niet zo nauw aan het hart ligt en waar u niet extreem hard mee vergroeid bent. Dit laatste is namelijk nog nooit gebeurd tussen een mens en een naaldboom! Indien u er wel zou mee vergroeid zijn gelieve u te wenden tot gespecialiseerde multidisciplinaire medisch-biologische hulp. Indien u dus over zo een unit beschikt en er tegen 10 januari zodanig hard op uitgekeken bent dat u hem liever op de brandstapel zou zien dan hebben we een oplossing voor u! Hier volgt namelijk een officiële uitnodiging!

UITNODIGING

Op 10 januari zal er na de scouts, omstreeks 17u, een gezellig vuurtje gemaakt worden waarbij winterhapjes en winterdrankjes aan democratische prijzen kunnen verkregen worden.

  • Iedereen: ouders, sympathisanten, leden,… wordt hiervoor van harte uitgenodigd! Je mag steeds je eigen (niet-al-te-vochtige) kerstboom meebrengen!
  • Indien je niet aanwezig kan zijn maar toch een beetje warmte wil voorzien mag je steeds je kerstboom droppen ter hoogte van de kampvuurcirkel op het terrein vooraan. Dit voor 10 januari.

Feestelijke groeten van de stam!