Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Buongiorno a tutti!

Het is weer bijna zover, onze jaarlijkse PastaTwist! We zitten ondertussen al aan PastaTwist 2016: Edizione Italiana. Zoals jullie waarschijnlijk al uit de titel konden afleiden, wordt het ook dit jaar weer een echte Italiaanse editie. Jullie; leden, ouders, vrienden, sympathisanten en fijnproevers; zijn ook dit jaar van harte uitgenodigd om dit onvergetelijke evenement bij te wonen.
Jullie kunnen zich verwachten aan meerdere types prettige pasta, enkele soorten smakelijke sauzen en vele vriendelijke vleermuizers. Ook is er een heuse cinemazaal voor de kinderen en een mooi decor voor de ouders om een klapje in te doen. Zoals traditioneel nemen de BatParents het kookgedeelte voor hun rekening en zullen ze weer voor een fantastisch dessertbuffet zorgen.

Al dit aan democratische prijzen:
Volwassenen: €12
Kinderen tussen 6 en 12 jaar: €8
Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis

Opgelet! Ook dit jaar gaat de PastaTwist door op 2 verschillende dagen, namelijk vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober, in de voetbalkantine van S.C. Dikkelvenne (Hofkouterstraat). Aangezien we u op 2 verschillende avonden ontvangen, werken we met één shift per avond. Iedereen is welkom vanaf 18u om er met z’n allen een gezellige avond van te maken. Ook krijgt iedereen die in Italiaanse klederdracht komt een gratis aperitief!
Inschrijven doet u door cash geld mee te geven voor de gekochte tickets aan uw kind. Duid ook onderaan deze brief aan hoeveel tickets u kocht en op welke dag u komt eten. Indien je extra tickets wil bestellen, kan dit via de website vóór 15 oktober. Dit doe je door op DEZE link te klikken!
Graag zouden we alle brieven terug ontvangen ten laatste op 15 oktober.
Tot dan!