Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Dag liefste Vleermuizen!

Over twee weken beginnen we samen aan een nieuw scoutsjaar, het TWINTIGSTE in ons bestaan! Om het praktisch allemaal vlot te laten verlopen is er deze post, lees hem zorgvuldig!

Op zaterdag 7 september verwelkomen we jullie allen terug voor de eerste keer scouts! We verwachten de ervaren rotten op het gewone startuur, namelijk 14u. De nieuwe leden zijn al welkom om 13u30 voor een kleine introductie waarna ze samen met de andere kinderen een eerste keer mogen proeven van de leukste scouts ter wereld! Om 17u worden alle ouders dan opnieuw verwacht om hun kroost op te halen.

Op onze kalender vind je alle belangrijke data van het komende scoutsjaar. Deze kalender kan nog veranderen, maar dan laten we dat tijdig weten. Mogen we jullie in elk geval met drang vragen om het weekend van 2 tot 4 mei vrij te houden omdat we dan ons 20-jarig bestaan vieren!

Hieronder kunnen jullie allerhande informatie terugvinden die jullie dit jaar zouden kunnen nodig hebben. Eens goed doornemen is dus de boodschap! Als er toch nog vragen zouden zijn, aarzel dan niet om de leiding te contacteren!

Tot binnenkort,
De Leiding