Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

We stellen jullie met trots onze nieuwe website voor!

Er werd alles aan gedaan om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, maar jullie kunnen natuurlijk steeds bij ons terecht als er vragen zijn. Een tip: gebruik de zoekfunctie als je iets niet kan vinden.

Hieronder een kort overzichtje van de belangrijkste functies

  • Takprogramma’s raadplegen: ga naar takken en kies dan de juiste tak bv. roukan, de eerstvolgende activiteit wordt weergegeven. Een overzicht van de komende activiteiten kan je onderaan deze pagina vinden.
  • Eenheidskalender raadplegen: kies kalender. Onderaan deze pagina kan je een overzicht vinden van de komende activiteiten bij de verschillende takken.
  • Contactgegevens van de leiding: kan je leiding vinden. Op de takpagina kan je ook een overzicht van de leiding van die tak vinden (met foto).

Onze website is een pareltje van formaat, gemaakt door Okapi! Dat is de vorige vorige vorige vorige eenheidsleider van De Vleermuis. Okapi is een held, bedankt Okapi!

Binnenkort lanceren we een nieuwsbrief waarvoor jullie zich dan zullen kunnen inschrijven, we laten jullie via deze weg zeker weten wanneer het zover is en wat jullie moeten doen om zich voor deze nieuwsbrief in te schrijven.

Groetjes,
De Leiding