Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Liefste Vleermuizen, ouders en sympathisanten!

Het scoutsjaar zit er bijna op en kamp is nog maar een paar weken ver. Dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een geweldige afsluiter! Op zaterdag 4 mei organiseren we na de scouts een gezellige barbecue met toffe randactiviteiten en een verwarmend kampvuur. Afsluiter is een moment waarop we allemaal samen het scoutsjaar kunnen afsluiten en natuurlijk willen we jou er ook graag bij!

Hoe inschrijven?
Via de webshop! Om in te schrijven surf je naar www.devleermuis.be en klik je op het tabje “webshop” (helemaal rechts bovenaan de site). Dan kom je op de vleermuisshop en zie je meteen de banner voor afsluiter. Hier kan je op klikken en zo kom je bij de tickets. Je kan de gewenste hoeveelheid tickets toevoegen aan je digitaal winkelmandje en daarna alles samen online betalen. Pas op! Online betalen kan enkel via MasterCard. Je kan ook op afsluiter zelf cash betalen, maar op voorhand bestellen is verplicht. Kinderen onder 6 jaar eten gratis, kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 9 euro en iedereen boven 12 jaar betaalt 14 euro. Voor de vele vegetariërs onder ons wordt natuurlijk ook een mooie vegetarische optie voorzien! Je kan de optie ‘vegetarisch’ aanklikken bij het bestellen van de tickets. De tickets worden maandag 29.04 afgerond, dus bestel rap!

We verwachten je zaterdag 4 mei om 17u aan de KERK VAN DIKKELVENNE, waar we ook de laatste vierkantsformatie zullen houden. Vergeet zeker je eigen bord, bestek en enthousiasme niet! Zo geven we de leiding en fourage ook een beetje minder druk. Dit jaar hebben we CIRCUS als thema. Verwacht je dus maar aan clowns, jongleurs, steltlopers, koorddansers en goochelaars! En wie zelf ook eens de circusartiest wil uithangen, kan zich uitleven op de vele randactiviteiten. Dus kom maar af en dan maken we er samen een onvergetelijke avond van!

Als je vragen hebt mag je gerust mailen naar arne.verdonck@devleermuis.com en bernersennerhond@devleermuis.be. En houd zeker ook onze facebookpagina in de gaten voor verdere aankondigingen en verrassingen!

Tot dan!

Het Vleermuisteam