Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Vleermuisnieuws

Liefste Vleermuizen, ouders en sympathisanten!

Het scoutsjaar zit er bijna op en kamp is nog maar een paar weken ver. Dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een spetterende afsluiter! Op zaterdag 5 mei organiseren we na de scouts een ongelofelijk gezellige barbecue. Ook dit jaar kunnen jullie uitkijken naar toffe randactiviteiten en een verwarmend kampvuur. Afsluiter is een moment waarop we allemaal samen het scoutsjaar kunnen afsluiten en natuurlijk willen we jou er ook graag bij!

Hoe inschrijven?
Dit jaar hebben we een nieuw systeem: de webshop! Dus geen geknoei meer met centjes meegeven en papieren tickets. Om in te schrijven klik hier ! Zo kom je op de vleermuisshop en zie je meteen de banner voor afsluiter. Hier kan je op klikken en zo kom je bij de tickets. Je kan de gewenste hoeveelheid tickets toevoegen aan je digitaal winkelmandje en daarna alles samen online betalen. Pas op! Online betalen kan enkel via MasterCard. Je kan ook op afsluiter zelf cash betalen, maar op voorhand bestellen is verplicht. Kinderen onder 6 jaar eten gratis, kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 9 euro en iedereen boven 12 jaar betaalt 14 euro. Voor de vele vegetariërs onder ons wordt natuurlijk ook een mooie vegetarische optie voorzien! Je kan de optie ‘vegetarisch’ aanklikken bij het bestellen van de tickets.

We verwachten je zaterdag 5 mei om 17u op ons scoutsterrein. Vergeet zeker je eigen bord, bestek en enthousiasme niet! Zo geven we de leiding en fourage ook een beetje minder druk. Dit jaar hebben we ook een thema voor de afsluiter, namelijk MEXICO. Iedereen die verkleed naar de afsluiter komt, krijgt een gratis drankje! Samen zullen we er een onvergetelijke avond van maken!

Bij vragen over de tickets of over afsluiter mag je altijd mailen naar caraya@devleermuis.be en banteng@devleermuis.be!

Tot dan!

Het Vleermuisteam