Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

VG's

Programma

Wij gaan op takweekend! hoezee!

VG's

Hellokes verkennerokes,

Weten jullie welke dag het is vandaag? Nee? Ik ook niet, dit hangt af van wanneer je dit leest, natuurlijk.

Maar wat wij wel weten, is dat het komend weekend niet enkel scouts is op zaterdag! Ah nee, het is scoutsweekend!! Dat wil zeggen scouts van vrijdagavond tot zondagmiddag. Jippie!!

Cobaye is alvast enthousiast!

Het weekend gaat door van vrijdag 6 oktober 2017(je leest het goed, het is dit jaar!) om 19:45 tot zondag 8 oktober 2017 om 11u45. En dit in ware MTV-style! Om het helemaal echt te laten lijken, hebben we voor iedereen een personage gekozen dat het best bij hem/haar past. Dus doe je best en leef je volledig in, want voor 1 weekend ben jij de superster .

Het weekend gaat door in de Scheve Villa in Berlare (Donklaan 7). Geen zorgen, deze Scheve Chalet staat nu nog recht. Inderdaad, nu nog, want als we de MTV-programma’s mogen geloven, kan daar snel verandering in komen. Zie maar naar Geordie Shore, dit was hun huis voor:

En dit erna:

Oepsie :o

Als je mee wil op weekend, haast je naar je computer, en schrijf een mailtje naar springbok@devleermuis.be met jouw mooiste droom. #lol

Maar nu je toch aan je pc zit, mag je wel het inschrijvingsgeld voor dit weekend overschrijven. #geenlol Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro en mag je overschrijven naar BE29 8913 7414 4164 met vermelding van jouw naam, TWI en jouw lievelingskleur.

Het kan eventueel handig zijn om te weten dat de Roukan ook in Berlare zit. Op deze manier kan er eventueel worden gecarpoold.

PS: Indien je uw medische fiche hebt ingevuld, ga naar PPS. Indien je uw medische fiche nog niet hebt ingevuld, ga naar PPPS.

PPS: Perfecto mundo!

PPPS: Download de medische fiche, vul ze in en geef ze af aan Kyang.

PPPPS: Voor de menu, klik op de knop.

Wat Wij gaan op takweekend! hoezee!
Waar
Wanneer
Opgepast

Op komst bij: VG's

Wanneer Wat Waar Opgepast
Vrijdag 15 december van 19u30 tot ... (afhankelijk van het feit of je verloren loopt of niet)
Baaigem Kerk
Zaterdag 23 december van 19u tot 21u
Scoutslokaal
Kan melig worden
Zaterdag 30 december van 19u tot 21u
Scoutslokaal
Dress to impress
Zaterdag 06 januari 2018 van 19h tot 21h
Scoutslokaal
2018 ipv 2017