Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Hallokes!

Zit je elke zondag lui in je zetel en heb je zin om eens iets te doen met je vrienden? Kom dan op zondag 11 maart naar ons scoutsterrein in Dikkelvenne voor een legendarisch voetbaltoernooi!!!

Wij, de Verkenners en Gidsen van de vleermuis, organiseren een tof evenement voor jong en oud. Er is voor elk wat wils: we voorzien snacks, drank, randactiviteiten, muziek en natuurlijk niet te vergeten ons voetbaltoernooi.

Ons toernooi zal dus plaatsvinden op 11 maart op ons scoutsterrein. We zullen om 11 uur van start gaan en er wordt gespeeld in teams van maximum 7 personen waarvan er 5 veldspelers en 2 reservespelers zijn. We zullen rekening houden met de leeftijden om de teams tegen elkaar op te stellen.

Als je wint maak je kans op de enige echte Vleermuis Cup. Zorg er ook voor dat je team uitblinkt met originele outfit en maak kans op een superleuke prijs.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Schrijf je dan nu in!
- ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8y70sA29JolyuPxg8rp1ADgBdA3njZAhbDuSVG0l35huFtA/viewform?usp=sf_link ) en vermeld jouw originele team met naam, geboortedatum en adres van elke speler.
- Schrijf 20 euro per team over naar het volgende rekeningnummer: BE29 8913 7414 4164

Als je nog vragen hebt kan je altijd een mailtje sturen naar kyang@devleermuis.be

Be there :)
groetjes de VG’s

Op komst bij de takken

Wie Wat Wanneer Waar
Maandag 2 juli tot zondag 8 juli
Graide
maandag 2 juli tot en met donderdag 12 juli
Graide
Maandag 2 julie tot donderdag 12 juli
Graide
Maandag 2 juli t.e.m. donderdag 12 juli
Graide
Maandag 2 juli tot donderdag 12 juli
Graide
Maandag 2 juli tot en met donderdag 12 juli
Graide