Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

JVG's

Programma

WERELDVEROVEREND!

JVG's


Een zwarte achtergrond met witte letters, het is eens iets anders he…
Vandaag, misschien eens iets anders. Iets gevaarlijk. Iets serieus. En in den DONKER!!
OPGELET DUS: vandaag is de eerste avondvergadering zodat de mensjes met examens flink met hun neus in de boeken kunnen zitten en ‘s avonds stoom kunnen afblazen met, alweer, een geweldig spel!

Loading

Loading

Er werd al wel eens gesproken over overzeese invasies (voor de toffe kiendjes die in september ook de site gevolgd hebben, die weten dat misschien nog wel). Nu, spijtig genoeg hadden we toen het budget niet om dit te verwezelijken maar door onze hoesthoest drugssmokkelpraktijken kuchkuchhoestrochel zit dat budget er nu misschien wel in. Dus neem nu maar effectief afscheid van de mamatjes en papatjes, we beginnen er aan, sommigen van jullie zullen het misschien niet halen, sommigen van jullie zullen enkele ledematen missen bij terugkomst, maar sommigen zullen als helden terugkeren en nooit meer moeten werken! YES! WOOHOOW!

Loading

Omdat het voor sommigen misschien dus wel de laatste kans zal zijn om bonuspunten te verdienen, 50 punten voor iedereen die meehelpt met het opsluiten van de verkenners (je weet wel, de leiding van die luidruchtige bavianen naast ons). En 10 bonuspunten voor zalige fluo-outfits/accessoires die meer zijn dan gewoon fluovestje. (fluovestjes mag je ook aandoen uiteraard maar die hebben wij ook dus ja)

Wat Avondspel
Waar Scoutsterrein
Wanneer zaterdag 8 december 19u tot 21u
Opgepast Duizend bommen en granaten, het is de eerste avondvergadering!!!... (serieus, echt, gene lol)

Op komst bij: JVG's

Wanneer Wat Waar Opgepast
Voor eeuwig
In mijn hart
Bij deze is het, met spijt en trots: Adelklaar x