Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

JVG's

Programma

Merci x

JVG's


Hey daar. Nog één laatste keer uw webmaster Adelaar hier.
Gewoon even om te zeggen: bedankt allemaal voor het mooie jaar en het fantastische kamp. Ik werd deze morgen wakker, poetste de tanden en betrapte mezelf dat ik een deuntje aan het neuriën was. ‘Wij kennen elkaar al 2 jaar, het is heel tof ja echt waar, en we houden heel veel van elkaaaaar… En de leiding die helpt ons graag door dik en dun, samen maken we heel veel fun…’ (ik heb het zoveel op gitaar gespeeld en toch ken ik de tekst niet perfect, je m’excuse)

Aan m’n kiendjes en ook m’n medeleiding: jullie zijn fantastische bende, ik heb echt een geweldig jaar gehad. Haast te geweldig om af te sluiten, maar ik sluit graag af in stijl. Oprecht bedankt! De perfecte kers op m’n scoutstaart.

Ik ben duidelijk niet zo een krak in afscheid. Maar het is ook geen volledig afscheid he. Iedereen weet dat je de stam nog meer dan genoeg tegenkomt op de scouts en op kamp. Én als jullie nog eens een kampvuurgitarist nodig hebben, je weet me te vinden!

Veel liefs en het ga jullie allemaal goed,

Hartstochtlijke Adelklaar, binnekort er even tussenuit naar Canada. (—> Over Winter haar avontuur en het mijne komt nog ergens een nieuwsberichtje later later!)

Wat Afscheid nemen bestaat niet.
Waar In mijn hart
Wanneer Voor eeuwig
Opgepast Bij deze is het, met spijt en trots: Adelklaar x

Op komst bij: JVG's

Wanneer Wat Waar Opgepast
Voor eeuwig
In mijn hart
Bij deze is het, met spijt en trots: Adelklaar x