Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

JVG's

Programma

Seniorstage tres

JVG's

Hey lieve kindjes, nog eens Adelaar hier om jullie te vertellen dat we nog steeds nog steeds aan het studeren zijn enzo. Ik zal voor het gemak even de post van vorige week (en de week daarvoor) hieronder zetten.

WELKOM BIJ DEEL 3 VAN HET DIGITALE BONUSSPEL!! WOOPWOOP! Adelaar is van dat studeren een beetje gek aan het worden! Maar wetenschap is geniaaal!! ALL HAIL SCIENCE!!!
Loading
Ik weet zeker dat jullie ons allemaal hartstikke missen! Oke ja er zijn altijd wel een paar leiding aanwezig ja maar nooit wij allemaal en samen staan we sterk he! WAT MAAKT ONS STERK??? (mail het antwoord naar Het Ministerie van Bonuszaken en Puntelijkheden)
Nog een vraagje! Iemand stuurde mij deze prachtige prachtige prachtige foto door. Maar wie is dit???


hint: het is misschien wel één van de seniors die jullie op deze dag voor u zullen hebben staan! hint2: dergelijke fotos afprinten en op uw hemd kleven mag zeker! er is niet gezegd dat dit u extra BP gaat opleveren…‘t is wel hilarisch

Iedereen die een mooie digitale brief bezorgd aan Het Ministerie voor Bonuszaken en Puntelijkheden (adelaar@devleermuis.be en winterkoninkje@devleermuis.be) van minstens een halve bladzijde, wordt beloond met een aantal mooie bonuspuntjes! MINPUNTEN VOOR DT-FOUTEN!!! Oh en toffe paint-tekeningen (kennen jullie dat programma nog? Paint?) of tekeningen in een ander programma gemaakt of potverdikke zelf getekend en ingescand, die zijn natuurlijk nog extra punten waard!
Liefs,
Hartstochtelijke Adelaar
Minister-president-premier-bondskanselier van Het Ministerie van Bonuszaken en Puntelijkheden

Nu nog een beetje extra leuke compleet willekeurige informatie! (deze foto’s staan ook in de slideshow sinds heden, joepiejoepiekoekjesjoepie!)
Even een sfeerfoto van een paaaaar weken geleden, dit gebeurd er dus als ge een stout kiendje zijt eh! Omdat werkelijke lijfstraffen niet echt meer door de beugel kunnen, gaan we een speelse creatieve weg op en doen we het milieu- en kindvriendelijk maar wel behoorlijk hilarisch. (Als je er bij was in december, is de kans realistisch dat ge hetzelfde lot ondergaan zijt!)


(aan alle ouders die nu denken dat wij gemene rotzakken zijn: dat zijn we dus niet. Deze knaap is volledig vrijwillig zijn straf ondergaan, met veel plezier zelfs. Hihihi)
Hier nog een toffe groepsfoto van diezelfde avond! Omdat het kan!
Scouting, gewoon doen!

ps: mijn excuses als er dt-fouten op de site staan, ik ben al de hele dag aan het schrijven en typen en studeren en dat gaat hier zo rap dat ik mijn eigen schrijffouten vergeet te schrijven. KNUFFFELS met drie fffs!

Wat Seniorstage 3
Waar Scoutsterrein
Wanneer Zaterdag 26 januari, 14:00 tot 17:00
Opgepast Voor gefrituurde tarantulas.

Op komst bij: JVG's

Wanneer Wat Waar Opgepast
Geduld!
Paliseul
Boeren, honden, poezen en aliens zijn misschien niet het enige wat jullie dit kamp tegen het lijf zullen lopen...
altijd
overal
Bij deze is het, met spijt en trots: Adelklaar x