Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

JVG's

Programma

Seniorstage cuatro

JVG's

Dag lieve lieve heilige bloedjes van kindjes. Adelaar is sedert heden officieel zijn verstand verloren. Mocht je dit tegenkomen, gelieve het op te sturen naar Zilverenberg 14D, 9000 Gent (fanmail mag ook per post naar daar verstuurd worden)

WELGEKOMEN BIJ DE VIERDE RONDE VAN DE DIGITALE AFDELING VAN HET GROTESKE BONUSSPEL! Als je nu nog steeds geen enkele mail hebt verstuurd naar Het Ministerie van Bonuszaken en Puntelijkheden dan is dit misschien wel uw laatste kans om alles nog in te halen! Voor zij die nog altijd niet mee zijn met dit geniale concept: begint snel maar bonuspunten te verzamelen want die kunnen wel eens super handig zijn in de grote finale van het jaar DJIEVIEDJIES 2018-2019! (Ik weet niet of iedereen dat weet maar blijkbaar is JVG’s in het Dikkelvense dialect Djieviedjies, en dus heb ik daar dvd’s van gemaakt. Dus vanaf nu zijn jullie de DVD’s en wij de DVD-leiding)

20 bonuspunten te verkrijgen als ge een prachtige pasfoto van uzelf naar Het Ministerie van Bonuszaken en Puntelijkheden mailt. Deze wordt enkel intern gebruikt voor uw persoonlijk bonuszaken-dossier en zeker niet om een collage van te maken om dan in het lokaal op te hangen hoor. Van allen van wie we geen schone pasfoto binnenkrijgen, zullen we dus geen proper persoonlijk dossier kunnen maken en dan zullen we daar een foto van Fret als ie klein was opplakken.

EN NU, de grote finale van deze 4 weken seniorstage waarbij jullie ons zo hard hebben moeten missen! WIE-IS-WIE??? PEN EN PAPIER IN DE AANSLAG! SCHRIJF AL DE NUMMERS 1 TOT 11 EN 13 TOT 26 OP (12 ben ik vergeten!) EN START MAAR MET RADEN WELKE (JVG?)-LEIDING BIJ WELK NUMMERTJE PAST! (hint, er zijn maar 3 mensen in de fotos die geen jvg-leiding zijn maar ge zou ze moeten kennen, ook vleermuisjes!)

Weet u wie we zoeken? Hebt u deze personen gezien of weet u waar hij/zij verblijft? Aarzel dan niet contact op te nemen met Het Ministerie van Bonuszaken en Puntelijkheden u zal rijkelijk beloond worden! (woooooohooow, iedereen houdt van het MvBP!)

MAILEN NAAR adelaar@devleermuis.be en winterkoninkje@devleermuis.be !!

Wat Seniorstage 4
Waar Scoutsterrein
Wanneer Zaterdag 2 meerbruari, 14:00 tot 17:00
Opgepast Fanmail enkel via de post sturen! support your local post!

Op komst bij: JVG's

Wanneer Wat Waar Opgepast
zaterdag 19 januari, 14:00 tot 17:00
Scoutsterrein
Vierkantsformatie van 17u aan de kerk van Dikkelvenne!
Zaterdag 26 januari, 14:00 tot 17:00
Scoutsterrein
Voor gefrituurde tarantulas.
Zaterdag 2 meerbruari, 14:00 tot 17:00
Scoutsterrein
Fanmail enkel via de post sturen! support your local post!
Zaterdag 9 februari, 14:00 tot 17:00
Scoutsterrein
VOOR NINJA-RUIMTEKAT!
altijd
overal
voor de siteaanvullingen