Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

JVG's

Programma

JVGs & Boerderijen & Aliens & ... ?!?

JVG's

(dit is een tellerke voor hoeveel keer iemand hier gekeken heeft, leuk he!) good hitsAllez belangrijke algemene info over dit mysterieuze kamp vinden jullie hier
Heden: deel 2 van de langverwachte kampbrief een beetje verder te vinden! zeker kijken!
Nog even heel concreet: de bagage voor dit dubieuze avontuur mag donderdag 27 juni tussen 17u30 en 18u met veel liefde bij ons gebracht worden op de parking van de voetbal (weetwel, hofkouterstraat, die grindsteentjesvlakte). En jullie zelf worden dan de maandag daarna om TEN LAATSTE 8u verwacht aan het station Gavere-Asper. Maar zoals ik al zei, alle nuttige belangrijke info vind je daar dus kijk eens naar daar *als ge niets wilt missen. *
Ook heel belangrijk is optijd inschrijven door €135 op BE96 8913 7414 7905 met mededeling: ‘kamp + naam en voornaam + tak’ te storten en zeker DIT FORMULIER in te vullen !!
Of voor wie schrik heeft dat ge mijn knopjes gaat missen, is hier nog .

Het langverwachte vervolg van deze digitale kampbrief!
Mijn waardige Fazanten.
Ik groet u! Want-
Nee wacht, hoe zegt men dat in het nederlands? Men zegt peasents en anglais…
Fazant.. Fazant… Fazant… hmmmm…
Oké opnieuw!

Mijn waardige Fazanten, Scampis en andere onderdanigen.
Ik groet u allen! Want, naar aanleiding van onze grootschalige volksverhuizing over enkele weken, is hier nog een laatste, uiteraard extreem belangrijke en ook zeer officiële kampbrief. Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk al hebben afgeleid uit bovenstaand multimediascherm is deze grootschalige volksverhuizing niet zonder reden.
Neen mijn geachte Fazanten, Scampis en anderen, mijn lieve paljaskes, neen. Na menig interne (bloederige) revolutie is het moment eindelijk aangebroken dat uw Minister-President en zijn bevallige lieftallige Ministerie rond zich de macht over de Vleermuis heeft overgenomen. HUZA! En als vervolg op deze succesvolle revolutie wijken we met z’n allen uit naar het pittoreske Paliseul, wederom niet zonder reden!

Uw ministerie op bezoek bij Boer Fret en zijn familie! (thx Schaarbek en menig schilders)
Neen, mijn onderdanige paljaskes, fazantjes en scampis, niet om allemaal door everzwijnen gepest te worden (die zitten nog ver genoeg, geen zorgen). Neen! Wij gaan op diplomatische missie om een vredevol en vruchtvol pact in naam van de belangrijke agriculturele sector van Paliseul te besluiten, met niemand minder dan een stel buitenaardse overheersers. Jazeker, u leest het goed: we verwachten hoog bezoek, vrij letterlijk komen ze van hoog. Ergens ver weg buiten ons zichtbaar zonnestelsel hangen ze al wat te zweven om neer te strijken wanneer ook wij neerstrijken op het neutrale grondgebied van Paliseul. Niet zo lang geleden, in het begin van het scoutsjaar namelijk, ontving het Ministerie van Bonuszaken en Puntelijkheden een gele briefkaart van deze (voorlopig nog) vredevolle aliens. Dus in alle geheimzinnigheid is het Ministerie al het gehele jaar bezig met deze grootschalige revolutie voor te bereiden. Met resultaat!

© Schaarbek.
Dus, mijn non-gevederde Fazanten, mijn exoskeletloze Scampis en andere waardige boeren en boerinnen, neem maar afscheid van uw mama en papa, broer en zus (tenzij die ook meegaan op kamp), liefkes, hondzes katzes hamsterz en caviaz of weetikveelwatnogallemaal, want of we nog terugkeren is maar de vraag! Mogelijks worden we hier nog betrokken in een eerste succesvolle ruimte-kolonisatie! Pakt uw vallieskes maar, regenfrakske en stapschoentjes!, patattenzaden en zwembroekskes, kippenvoer en zakmes (als je dat hebt en een teervoet hebt uiteraard) en weetikveelwatnogallemaal, en rep u als den bliksem optijd naar de juiste locaties (die elders al aangekondigd staan, herhaling is overbodig eh)

Dus, mijn schijnheilige Fazanten, mijn zoetwaterminnende Scampis en masserende jongverkenners/gidsen/ieksen.
Met toch wel wat spijt in het hart moet ik hier ook bij verkondigen dat dit hoogstwaarschijnlijk mijn laatste belachelijk lange websiteschrijfsel is. Ik heb er me enorm mee geamuseerd dit jaar. Het was me een eer. Het was me een genoegen. Je beseft het misschien nog niet maar je gaat dit sowieso missen! Als je het gaat missen, ewel dan mag dat zeker gezegd worden.
Met veel liefde, en tot op de grootschalige volksverhuizing!

Gegroet,
Uw zonnekindje
Adelaar de Hartstochtelijkste,
Minister-President van Bonuszaken en Puntelijkheden
Founding Father van het Ministerie van Bonuszaken en Puntelijkheden
en anonieme superheld.

(PS: Arthur, je krijgt +5000 bonuspunten als ik geslaagd ben op het examen chemische analysetechnieken van je papa! En geloof me, bonuspunten maken kamp nog 5000 keer zaliger ;-) )

Wat Scoutskamp
Waar Paliseul
Wanneer Geduld!
Opgepast Boeren, honden, poezen en aliens zijn misschien niet het enige wat jullie dit kamp tegen het lijf zullen lopen...

Op komst bij: JVG's

Wanneer Wat Waar Opgepast
Voor eeuwig
In mijn hart
Bij deze is het, met spijt en trots: Adelklaar x