Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Bevers

Programma

EENHEIDSWEEKEND!!

Hebben jullie je altijd al afgevraagd wat er op de dromenlijst van Adelaar staat?? Wel, de andere leiding ook! Na heel, maar dan ook heeeeel lang zagen mochten we een kijkje nemen en dit staat op die befaamde lijst:

DROOM 1: op reis gaan naar Japan: CHECK
DROOM 2: op reis gaan naar Australië: CHECK

DROOM 3: op reis gaan naar Zweinstein School voor Hekserij en Hocus Pocus samen met alle vleermuisjes om opgeleid te worden tot echte tovenaar: NIET CHECK :(

omdat we het vreselijk vinden dat Adelaar nu een beetje triest is door die laatste droom die maar niet uitkomt, hebben we onze toverstokken bijeengeslaan om daar verandering in te brengen want we gaan op …

MAGISCH EENHEIDSWEEKEND!!!

Jullie lezen het goed : WE WORDEN TOVENAARS!!!
Wij hebben alvast superduperveel zin in dit magische avontuur (jullie toch ook hè?). Voor de praktische zaken verwijzen we jullie naar de wondere wereld van het bevernieuws, als jullie echter nog met vragen zitten na het lezen van de uitgebreide info dan staat de leiding klaar om die te beantwoorden. Onze gsm-nummers en emailadressen zijn te vinden bij beverleiding, je mag ons natuurlijk ook contacteren via uilenpost.

UPDATE: voor de allerlaatste praktische info (omtrent locatie, vervoer en bagage) nemen jullie best eens een kijkje bij het eenheidsnieuws, daar staat alles nog eens duidelijk uitgelegd.

ook nog even voor de duidelijkheid: het thema van eenheidsweekend is HARRY POTTER, dit betekent dat we allerlei spelletjes zullen spelen in dit thema en als je thuis dus iets van verkleedkleren hebt (mantel, toverstaf, …) mag je dit zeker meenemen, maar dit is niet verplicht.

vele kusjes van de leiding xxx

Wat EENHEIDSWEEKEND!!!
Waar Voetbalplein Dikkelvenne
Wanneer Vrijdag 21 april tot 23 april
Opgepast !!! weekend !!!

Op komst bij: Bevers

Wanneer Wat Waar Opgepast
Zaterdag 22 december van 19u tot 21u
scoutsterrein
Andere uren!
Zaterdag 27 december van 19u tot 21u
scoutsterrein
Andere uren!