Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Bevers

Programma

De allereerste keer scouts!

Bevers

Goeiedag , bonjour, buen día, hello, ni hao, guten Tag, buon giorno, bom dia, …

Vandaag, Heute, is de dag waar we allen zo op hebben gewacht: de start van het nieuwe scoutsjaar, de start van ons reisje rond de wereld, de start van nieuwe vriendschappen en voor sommigen zelfs de start van iets helemaal nieuws: elke week pret op zaterdag, dat wordt wat!

Geen zorgen, geen stress, no worries, no stress,
we nemen vandaag uitgebreid de tijd om elkaar en de nieuwe leiding grondig te leren kennen en om op het gemakje, à l’aise, kennis te maken met wat wij allemaal uitsteken op een zaterdagnamiddag in het pittoreske Dikkelvenne.

De eerste 4 zaterdagen gaan we op reis, en viaje, naar overal in de wereld. Houd je maar vast voor een spetterende tocht, voyage, rond onze grote aardbol. Wij hebben er alvast erg veel zin in, ons sien regtig daarna uit!!

PRAKTISCH, PRACTICO:

  • We spreken af om 14u stipt op het scoutsterrein voor een grote vierkantsformatie, waar we tenslotte ook mee afsluiten om 17u op diezelfde plaats.
  • We spelen altijd buiten, in het bos of op het veld, dus onze kleren kunnen wel eens vuil worden. Trek daarom niet je mooiste kleedje of chicste kostuum aan aub, please.
  • De scouts duurt elke week (tenzij anders aangegeven) van 2 tot 5, dat betekent dat we gezamenlijk het leukste moment van de dag vieren: vieruurtje!!!! De leiding is hier ook erg op gesteld en zorgt daarom elke week voor een lekker koekje en drankje. Je hoeft zelf niets mee te nemen dus!

Dan rest ons enkel te zeggen dat we hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als ons, jullie enthousiast popelende leiding!

Veel liefs,

Nyala, Caraya, Stekelstaartzwaluw, Lijster, Jachtluipaard, 3s, Bergbever, Beermarter en Bruce xxx

Wat De allereerste keer scouts!
Waar Scoutslokaal
Wanneer Zaterdag 2 september van 14u tot 17u
Opgepast

Op komst bij: Bevers

Wanneer Wat Waar Opgepast
Zaterdag 15 december van 14u tot 17u
scoutsterrein
Zaterdag 22 december van 19u tot 21u
scoutsterrein
Andere uren!
Zaterdag 27 december van 19u tot 21u
scoutsterrein
Andere uren!