Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Bevernieuws

Beste ouders,

Over een kleine 2 maand (van vrijdag 21/04 tot en met zondag 23/04) is het zover: “De Vleermuis gaat naar Lokeren”. Het had zomaar het eerste album van een nieuwe stripreeks kunnen zijn. Maar zover is het nog niet. :)

Om een hele colonne aan auto’s te vermijden, hebben we met de leidingsploeg besloten om met de bus naar onze bestemming af te reizen.

Hierbij spreken we vrijdagavond af om 18h15 aan het voetbalplein in Dikkelvenne. De bussen vertrekken stipt om 18h30. Wees dus zeker op tijd: de bussen wachten namelijk niet. Zondagmiddag zijn we omstreeks 11h45 terug aan hetzelfde voetbalplein.

De inschrijving van het eenheidsweekend is bevestigd van zodra u 38 euro per kind heeft overgeschreven naar BE96 8913 7414 7905 met vermelding van de naam en tak van uw kind(eren). Gelieve dit bedrag voor 03/04/2017 over te schrijven, zodanig dat we een zicht krijgen op het totale aantal.

Bovendien zouden we willen vragen om naast de betaling eveneens dit online inschrijvingsformulier in te vullen: https://docs.google.com/a/devleermuis.be/forms/d/e/1FAIpQLSesHmmXDHE6qomgX7Q1LGcEIZeDdV3gbRN1yg7m-megBljTOw/viewform
Op deze manier krijgen we snel en overzichtelijk een totaaloverzicht op jullie dieet.

Tijdens dit weekend zullen de bevers en welpen binnen overnachten, vanaf de jvg’s wordt er in patrouilletenten overnacht. Bij deze willen we benadrukken om een (warme) slaapzak en matje mee te nemen, vanaf de jvg’s. Van de bevers en welpen wordt er eveneens verwacht om een matje/bedje en slaapzak mee te brengen.

Verdere informatie omtrent het weekend komt binnenkort online op de enige echte Vleermuissite.

Groetjes,
De leidingsploeg