Scoutsgroep 200e FOS De Vleermuis

Menu

Bevernieuws

Beste bevers en ouders,

Het nieuwe scoutsjaar is alweer succesvol van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in. We willen er een heel leuk jaar van maken, maar dat kan natuurlijk niet zonder een aantal mededelingen en afspraken.

Onze scoutsvergaderingen zijn steeds van 14u tot 17u op zaterdag, tenzij er iets anders vermeld staat op de site. Check deze dus regelmatig! De kinderen worden steeds afgehaald en opgehaald aan de weide voor de lokalen.
Mogen we jullie vragen om de bevers op tijd af te zetten en op te halen.
Dit is voor ons eenvoudiger en aangenamer om onze activiteiten goed te laten verlopen.

Ook hadden we het graag op voorhand geweten wanneer uw kind niet op de scouts kan zijn. Willen jullie daarom steeds verwittigen bij afwezigheid? Jullie kunnen sms’en of mailen naar Adelaar (takleider). ( adelaar@devleermuis.be of 0474 03 58 27 )
Het wordt voor ons een stuk gemakkelijker om de activiteiten in te schatten als we weten hoeveel bevers er komen.
Daarbovenop hebben we ook de wachtlijst, die jullie allemaal wel kennen. Daarvoor is het verwittigen ook belangrijk. Want vanaf dat jouw kleine spruit 3x afwezig is, ZONDER verwittiging, dan zullen wij naar jullie bellen om te horen of jouw bever nog in de scouts blijft.
Ook voor alle bevertak-gerelateerde vragen die niet tot de volgende zaterdag kunnen wachten kunnen jullie bij Adelaar terecht.

Op de site kan je een medische fiche vinden, we zouden willen vragen om deze zo snel mogelijk in te vullen en af te geven aan iemand van de beverleiding.

Naast speelkledij en een scoutsdas die je gratis krijgt, heb je niets nodig voor de scouts!
Een scoutshemd is voor de bevers niet verplicht, maar oogt uiteraard wel mooi! (vanaf de welpen wordt dit wel verwacht.)

Alle informatie die je nodig hebt kan je steeds vinden op de website. Onder ‘ Bevers-programma’ kunnen jullie zien wat er de komende weken op het programma staat en wat jullie eventueel moeten meebrengen. Het is dus zeker aangewezen om wekelijks onze site te bekijken. Check ook eens de foto’s van onze activiteiten! Er zullen ongetwijfeld nog leuke kiekjes gemaakt worden!

Vriendelijke scoutsgroeten,

De beverleiding: Nyala, Pinguïn, Sitta, Insephe, Caraya, Uil, Spreeuw en Adelaar!